top of page
achtergrond-verloop_v6-01.png

LEVERING & RETOURNEREN

LEVERING

Als je in Nederland voor 14:00 besteld, ontvang je je Stick&Study's binnen 2 werkdagen*. 

Voor overige landen in Europa gelden 3 tot 5 werkdagen. Voor overige landen zal het vanaf 4 werkdagen zijn. Als je een spoedje hebt, stuur ons dan een mail, dan bekijken we de mogelijkheid of we binnen een dag kunnen leveren.

*Wij bieden binnen 1 werkdag je brievenbus pakket aan, aan PostNL, wij kunnen niet garant staan voor eventuele vertraging van derden.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

Als je het product hebt ontvangen en het voldoet niet aan je verwachtingen dan mag je het terugsturen.

 

Voorwaarde is wel dat de transparante plastic verpakking niet geopend is en er dus niet in het boekje is gekeken. Op de achterzijde van de verpakking staan alle woorden die in het boekje staan dus het is niet nodig het te openen.

 

Als de verpakking beschadigd is en de blaadjes van het blokje omgekruld zijn, kunnen we je geld helaas niet terugstorten.

 

RETOURNEREN

Als je aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, stuur ons dan binnen 14 dagen na ontvangst een mail naar info@stick-and-study.com.Vermeld hierbij je bestelnummer en geef aan welke versie(s) je wilt terugsturen. Opgave van redenen mag, en wordt gewaardeerd, maar hoeft niet.

Stuur je ongeopende verpakkingen in een gesloten envelop naar:

Stick and Study
tav retourneren
Postbus 36379,
1020MJ, Amsterdam
The Netherlands.

Schrijf duidelijk op de achterzijde van de envelop je naam, postcode, huisnummer en bestelnummer.
De kosten voor het terugzenden komen voor je eigen rekening. Zorg dat je het voldoende frankeert, dit is afhankelijk van het aantal dat je terug stuurt. 
Raadzaam is om de envelop per track and trace te verzenden zodat je een bewijsje van verzending hebt.

Na ontvangst kan het enkele dagen tot 2 weken duren voordat je je geld terug hebt. De hoogte van dit bedrag hangt af van de aantal geretourneerde versies.

bottom of page